Eurocomps metod

eurocomp_metod_narbild

JETCLEANER – En projektil och det blir rent

JETCLEANER-systemet bygger på den enkla principen att en torr projektil pressas med ca 8 bars lufttryck genom ett rör eller en slang och tar med sig all smuts. Längder upp till flera hundra meter kan rengöras beroende på kompressorns luftkapacitet. Användningen är både enkel och tidseffektiv och metoden ger en dokumenterat effektiv rengöring enligt ISO 4406 och ISO 4407 renhetsstandard vilket är ett krav inom de flesta industrier idag.

Du hittar våra produkter i allt från bryggerier till kärnkraftverk

Under de tidiga åren användes JETCLEANER-systemet huvudsakligen av företag inom hydraulikbranschen. Allt eftersom utvecklingen gick framåt och företaget breddade sitt produktutbud togs metoden och produkterna snabbt upp av en mängd industrier. Idag hittar du Eurocomps produkter hos allt från mejerier, bryggerier, VVS-företag, livsmedelsföretag, oljeindustrin, medicinsk industri och kärnkraftverk.

​Välj rätt projektil

Beroende på vad du ska rengöra så är det väsentligt att välja rätt projektil för att uppnå ett fullgott resultat. Rengör du en slang eller ett rör, vilket material och vilka dimensioner har det, vilken slags smuts ska tas bort och hur många böjar finns?

Eurocomp erbjuder i dagsläget fem olika projektiler med olika tekniska egenskaper. Våra mjuka projektiler absorberar och stryker bort partiklarna medan de grova projektilerna slipar och river bort smutset.

​Pistoler och avfyrningsstationer

Eurocomp har under åren utvecklat en serie pistoler och avfyrningsstationer som täcker industrins behov. Så oavsett om du behöver en permanent avfyrningsstation i en produktionslina, en tålig pistol för service inom den egna verksamheten eller en mer mobil lösning för enstaka uppdrag har vi en produkt som passar.

eurocomp_metod